В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата, кампанията

...
В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата, кампанията
Коментари Харесай

За Една от 8 всеки ден“ благотворителна инициатива за жените с рак на гърдата

В месеца, отдаден на битката с рака на гърдата, акцията „ За Една от 8 всеки ден “ насочва вниманието на необятната общност към потребностите на пациентите с рак на гърдата в България.

Любими български артисти, артисти, спортисти и телевизионни лица се причисляват към идеята на Фондация „ Нана Гладуиш – Една от 8 “, като в жест на поддръжка подаряват собствен персонален предмет, носещ сантимент и парченце от личната им история. От златен орден на златното момиче Стефани Кирякова, до специфична плоча от лимитирана сбирка на Виктория Георгиева, всеки предмет ще бъде включен в благотворителен търг. Търговете ще се организират на особено основана за самодейността, а средствата от продажбите ще се употребяват напълно за подкрепяне дейностите на Фондацията. Подкрепата на обичаните звезди е повече от скъпа – те стават посланици на идеята и в персоналните си обществени канали, с цел да доближи апелът „ За Една от 8 всеки ден “ и до още по-широка публика.

С акцията " Една от 8 “ желае да въодушеви хората да се почувстват част от общественост, загрижена за пациентите с рак на гърдата, подготвена да оказва помощ всеки ден. Статистиките сочат, че всяка година приблизително 3800 дами чуват думите „ Имате рак на гърдата. “ Фондацията обезпечава изцяло гратис помощта, от която диагностицираните и техните близки имат потребност до момента в който минават през лекуването и след него, а точно – прочувствена, психическа, осведомителна, практическа и юридическа поддръжка. Тази активност се финансира напълно с дарителски средства от самостоятелни и корпоративни донори.

Благотворителните онлайн търгове започнаха на 10-ти октомври тъкмо в 20:00 на платформата Търговете ще се отключват последователно, като всеки от тях ще се състои в границите на 48 часа и ще включва по две от движимостите, предоставени от известните персони.

„ За Една от 8 всеки ден “ дава опция на почитателите да се снабдят с персонални и обичани предмети от Орлин Павлов, Божана Кацарова, Ивайло Захариев, Ромина Андонова, Графа, Михаела Филева, Йоана Темелкова, Ивет Горанова, Диана Любенова, Дария Симеонова, Фики, Виктория Георгиева, Яна Титова, Гергана Турийска, Прея, Стефани Кирякова и още доста други емблематични български звезди.

До момента, с помощта на непрекъснатите си старания, фондация „ Една от 8 “ е предоставила над 10 600 на практика и осведомителни съвещания, 4455 психически съвещания. Раздала е над 6000 профилирани сутиени, тюрбани, перуки и аксесоари. Всичко това е допустимо с помощта на корпоративните дарения на сътрудниците на Фондацията и даренията на хиляди частни лица, припознали идеята.

Не пропускайте опцията да подадете ръка! Включете се интензивно в акцията, като участвате в търговете на или споделите за самодейността със своите другари и познати. Можете да подкрепите " Една от 8 " и с непосредствено подаяние. Как да го извършите, ще откриете на формалния уебсайт на фондацията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР