В леглото има някои табута, но не само по време

...
В леглото има някои табута, но не само по време
Коментари Харесай

Пазете се от тези 7 грешки, които не бива да правите преди секс

В леглото има някои табута, само че освен по време на, а и след секса. Ако желаете ли да внесете спомагателна тръпка в половия си живот, най-добре се въздържайте от следните 7 неща директно преди любовния акт. Така и вие, и сътрудникът ви ще изживеете по-интензивен оргазъм.

1. Прекалено доста алкохол
Мъничко алкохол постоянно оказва помощ за кураж и за въодушевление. По принцип нищо не пречи да изпиете една-две чашки преди секс. Ако обаче се увлечете и допуснете да се опияните, способността за централизация и съгласуваност понижава. Резултатът: лимитирани рефлекси и притъпени чувства. Така и сексът става по-напрегнат, което не е желателно. При мъжете прекомерната приложимост на алкохол води до еректилни разстройства, а при дамите – до некадърност за оргазъм. Напротив, умерената доза даже може да насърчи оргазъма, защото алкохолът отстранява задръжките. Затова пийте с мярка!

2. Прясно бръснене на интимната област
Решили сте да се обезкосмите небрежно, преди да се отдадете на секс? Много неприятна концепция. Според изследванията и най-малките ранички, каквито се неизбежни след бръснене, усилват заплахата от болест с венерически заболявания. Херпесът или хламидиите по-бързо си проправят път и просто се предават на колегата. Затова е по-разумно да правите тази процедура предходния ден.

3. Лекарства против алергия
Противоалергичните лекарства изсушават лигавиците. От това страдат освен очите, носът и устата, само че и вагината. Съдържащите се в тези медикаменти антихистамини може да провокират вагинална сухота. За да не се наруши удоволствието от секса, се предлага препаратите да се одобряват по-късно. В противоположен случай ще се наложи да употребявате смазочно средство.

4. Пикантна храна
Най-добре е да се въздържате от пикантни ястия директно преди секс. Вярно е, че лютата храна разпалва желанието, само че по едно и също време с това усилва потенето. А несъразмерното потене в леглото работи отблъскващо.

5. Чесън
Колкото и здравословен да е чесънът, оставя неприятен мирис в устата. А и освен това. Чесънът се отразява и върху миризмата и усета както на вагиналния секрет, по този начин и на спермата. Затова се старайте да изключвате миризливата грудка от менюто си преди секс.

6. Вземане на душ
Искате да сте свежи и благоуханни за колегата си? Но в случай че се изкъпете преди секса, има риск да изпитате известно незадоволство. Защото самостоятелният ви мирис – на кожата или на вагиналния секрет, влияе върху неговия оргазъм. За да се усетите същински, избягвайте душа директно преди акта. Най-добре незабавно по-късно се пъхнете дружно в банята.

7. Ходене до тоалетната
За в бъдеще се въздържайте от вървене до тоалетната директно преди секс. Когато мехурът ви е напълно празен, чувствителността „ там долу “ се притъпява и актът не е толкоз натоварен. Но препълненият мехур също е контрапродуктивен, тъй като любовната игра бързо може да се трансформира в неприятно преживяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР