В Кремъл обмислят да хвърлят в битката за президентския пост

...
В Кремъл обмислят да хвърлят в битката за президентския пост
Коментари Харесай

Кремъл пуска жена за спаринг партньор на Путин на президентските избори?

В Кремъл обмислят да хвърлят в борбата за президентския пост през идната година жена за спаринг сътрудник на Владимир Путин, написа съветският в. " Ведомости ", базирайки се на източници от Кремъл и доближени до него специалисти.

Разглеждат се сред 5 и 7 кандидатури, три от които са от партията " Справедлива Русия ": председателката на Социалдемократическия съюз на дамите в Русия Наталия Великая, водачът на Националния наставнически комитет Ирина Волинец и членът на централния съвет на партията Ирина Петеляева.

Била е съгласувана и кандитурата на жена, която не членува в никоя партия, прецизира човек, непосредствен до администрацията на съветския президент.

Идеалният вид била телевизионната водеща Ксения Собчак, която показва облик на модерна млада жена, която желае да влезе в политиката, показва различен източник, като добавя, че тя е умна, ярка, забавна, само че нейният облик не подхожда изцяло на облика на типичната съветска жена.

Междувременно Собчак разяснява, че била сюрпризирана, че не е била запитана от медията по тематиката.

Друга от спряганите дами - Наталия Поклонская, дефинира като " нелепости " информацията за допустимо нейно присъединяване в изборите.

По-късно прессекретарят на Путин - Дмитрий Песков, съобщи, че в Кремъл не били мислили за допустимо присъединяване на дами претенденти в президентските избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР