В кръга на шегата - сякаш нещо във времеотчитането на

...
В кръга на шегата - сякаш нещо във времеотчитането на
Коментари Харесай

Излиза нов албум на Saxon - според вас коя година сме?

В кръга на шегата - като че ли нещо във времеотчитането на хеви метъла се е счупило... Или най-малко върнало обратно.

Излезе нов албум на Saxon да вземем за пример. Островните тиранозаври от така наречен Нова вълна на английския хеви метъл (колко пък да е нова?!) издадоха 24-ия си студиен албум Hell, Fire and Damnation на 19 януари чрез лейбъла Silver Lining Music.

Материалът е доста приветлив, а с помощта на такива революционни - несъмнено от позиция на Saxon - технологии, като да вземем за пример интернет и YouTube може да го слушате целия изцяло гратис:



Извън шегите и закачките, продуцент е Анди Снийп - машина за корав (и актуален!) тон, която обслужва също по този начин Judas Priest, Exodus, Accept и мн. други

Нещо повече - WeRock припомня, че през идното лято чакаме Saxon да гостуват още веднъж в България. Те са част от програмата на фестивала Midalidare - Rock in the Wine Valley 2024, който ще се организира сред 14-16 юли.

Тук е мястото да вметнем, че тази група е създаена през 1975 година, а дългунестият водач Биф Бифърд оня ден имаше рожден ден - роден е на 15 януари 1951 година

Като казахме Judas Priest, знаете, че и те през вчерашния ден издадоха трети следващ сингъл и имат нов албум, нали? А пък Saxon идват у нас в компанията на Deep Purple и Accept.

Не бе - не пускаме вести от 1984-а, напълно настоящи са си.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР