В историческо сътрудничество ключови фигури от индустрията се обединиха, за

...
В историческо сътрудничество ключови фигури от индустрията се обединиха, за
Коментари Харесай

Топ личностите от крипто сектора инвестират милиони за президентските избори в САЩ догодина

В историческо съдействие основни фигури от промишлеността се сплотиха, с цел да поддържат кандидат-президенти, подкрепящи криптовалутите, на идните избори през 2024 година

Сред тези, които оказват поддръжка, са Брад Гарлингхаус, основен изпълнителен шеф на Ripple, близнаците Уинкълвос и Брайън Армстронг, основен изпълнителен шеф на Coinbase.

Тези групови старания отразяват нарасналата решителност на промишлеността да въздейства върху политики, благоприятстващи ползите ѝ, на фона на възходящите регулаторни спънки.

Начело на самодейността Брад Гарлингхаус разгласи уговорката на Ripple да поддържа претенденти, които са съобразени с американските крипто и блокчейн нововъведения. Значителна сума от $78 милиона беше обещана от Ripple и други авторитетни играчи от промишлеността на комитета за политически дейности Fairshake (PAC), което бележи забележителна смяна в политическото присъединяване на бранша на цифровите активи.

Сред забележителните членове на тази коалиция са Circle, Coinbase, Kraken, Messari и компанията за рисков капитал Andreessen Horowitz.

Стремежът на промишлеността към по-благоприятни политики в региона на криптовалутите идва в основен миг. Сред участниците в промишлеността се появиха опасения, че Съединени американски щати ще изгубят конкурентното си преимущество, изключително откакто Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) схване по-строга позиция по отношение на крипто фирмите.

PAC към този момент е отделил над $1.2 милиона за телевизионна реклама в поддръжка на водачите, които имат за цел да основат уравновесена регулаторна среда. Фокусът им е ориентиран към поддръжка на политици, които предизвикват нововъведенията, като в същото време обезпечават отбрана на потребителите – жизненоважна самодейност, защото промишлеността се движи през предизвикателния регулаторен терен.

Този единен фронт на крипто водачите бележи забележителен стадий в политическата ангажираност на промишлеността. Подкрепена със забележителна финансова поддръжка и ясна стратегическа визия, обединението има за цел да оформи политически пейзаж, благоприятстващ развиването на крипто и блокчейн технологията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР