В интервю за вестник Клайне цайтунг“ днес федералният канцлер на

...
В интервю за вестник Клайне цайтунг“ днес федералният канцлер на
Коментари Харесай

И тази година - без Шенген. Австрия потвърди, че не е съгласна

В изявление за вестник „ Клайне цайтунг “ през днешния ден федералният канцлер на Австрия Карл Нехамер приказва за въвеждане на изключителни контроли по границата със прилежаща Италия поради бедственото състояние на остров Лампедуза, съобщи Българска телеграфна агенция.

Поради нараствания мигрантски поток австрийските управляващи са засилили към този момент контролите в околните до границата с Италия региони.

По-нататък канцлерът взима отношение и за ветото против приемането на България и Румъния в Шенгенското пространство, като остава на своята позиция макар недоволството на двете страни.

" Разширяването може да се извърши едвам откакто отбраната на външната граница действа. Тогава ще е верният миг “, акцентира Нехамер.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР