В Ихтиман беше направена първа копка за нова модерна зала.

...
В Ихтиман беше направена първа копка за нова модерна зала.
Коментари Харесай

В Ихтиман направиха първа копка на нова зала

В Ихтиман беше направена първа копка за нова съвременна зала. Това е един от най-важните планове за общината, чиято цел е да се сътвори по-достъпна спортна инфраструктура и да се изградят привички на децата.

" Арена Ихтиман " ще обезпечи практикуването на доста спортове - волейбол, баскетбол, мини футбол, хандбал, битка, бокс, бойни изкуства и доста други. Капацитетът на залата ще бъде 590 седящи места.
 
На тържествената гала за първата копка участваха волейболните митове Димитър Златанов и Николай Иванов. Двамата адмирираха начинанието в града. Златанов, който е волейболист номер 1 на България за 20-ти век и измежду 25-те най-хубави състезатели в целия свят, е родом от Ихтиман.

" Би било доста хубаво залата да бъде открита с волейболен мач на България - сподели Иванов, който е основен координатор на националните тимове в БФВолейбол. - Всички сходни начинания би трябвало да се поддържат. Федерацията си е сложила като приоритет развиването на детско-юношеския волейбол. Резултатите на нашите национални тимове при подрастващите демонстрират, че вървим по верен път. В името да се намират най-хубавите гении, няма нищо по-хубаво допълнително градове да има съвременни зали. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР