В Хебър (Пазарджик) се надяват на спечелването на двубой от

...
В Хебър (Пазарджик) се надяват на спечелването на двубой от
Коментари Харесай

Плачи: Искам победа в Шампионска лига

В Хебър (Пазарджик) се надяват на спечелването на дуел от груповата фаза в Шампионската лига по волейбол за мъже. Старши треньорът на " тигрите " Камило Плачи желае ново мощно показване от своите ученици, които позволиха две провали в най-престижния Евротурнир, макар положителното си показване. 

" Сега мислим за Черно море, а по-късно идва срещата с Халкбанк Анкара от Шампионската лига. Те са доста мощен тим. Надявам се още веднъж да играем добре, както в предходните две срещи. Очаквам още мощни игри и не преставам да се надявам да реализираме триумф. Няма слаб тим в групата, само че поляците са може би най-силни ", съобщи Плачи на конференция. 

Президентът на Хебър - Александър Иванов, също се надява на победа в Шампионската лига.  

" Искаме да виждаме победи. Оценката за предходните ни дуели се променяше в хода на дните след самите мачове. Те са един бонус за нас и би трябвало да се радваме на това. Ако пристигна победа, ще бъдем извънредно щастливи, само че това не е непременно ", безапелационен е Иванов.

Плачи се върна и към провалянето на Хебър против Левски София в шампионата.

" Опитът може да ни помогне в избрани моменти, само че не печели мачове. Тогава съперникът се показа по-силно. Нямаше по какъв начин да победим, в случай че бяхме играли даже 5 или 6 гейма. Нещата не се получиха. Левски се показа по-силно. Вижда се, че този клуб е направил нещо доста хубаво за бъдещето си ", сподели още италианецът.
















































--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР