В Дупница отново излизат на протест. Причината е изчезването на

...
В Дупница отново излизат на протест. Причината е изчезването на
Коментари Харесай

Нов протест в Дупница заради изчезването на Янек

В Дупница още веднъж излизат на митинг. Причината е изгубването на Янек Миланов. Във фейсбук хората са се организирали да излязат на улицата и да изискат пояснения от локалните служители на реда и техния шеф Борислав Динев, които в първите часове от изгубването на мъжа не са създали нищо по случая.
" Има ужасно доста закъснение и то откакто имаме обосновано съмнение, че става въпрос за тежко закононарушение ", разяснява една от жителките на Дупница.

Съседка на Янек пък още таи вяра, че той може да се откри.

Братът на Янек също разяснява изгубването му: „ Но въпреки всичко са минали повече от 60 дни. Няма да спра да диря отговор на въпроса какво се е случило. Не можем да пренебрегнем обстоятелството, че е имало сериозен пропуск първоначално. С детайлности не съм осведомен, допускам, че за да не се пречи на следствието. Оказва се, че това не е единствен случай, Преди 11 години има човек, който паркира колата си в центъра на града и до ден сегашен го няма ", разяснява той пред бТВ.

Янек Миланов изчезна мистериозно преди 60 дни. Той беше забелязан за последно да се качва в колата на някогашния гард на братя Галеви - Васил Капланов - Каплата, с който имали персонални пререкания. Масови претърсвания и огледи се вършат, само че следи от Янек няма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР