В дебатите на Гала и панелистите често зрителите научават много

...
В дебатите на Гала и панелистите често зрителите научават много
Коментари Харесай

Гала шокира зрителите с това признание за началото на кариер...

В дебатите на Гала и панелистите постоянно феновете научават доста забавни неща за тях, които другояче мъчно биха признали

Каква е рецептата за триумфа и кое е най-важното за създаване на дългата кариера в дадена област – това обсъждаха Гала и сътрудниците й от панела на предаването „ На кафе “. Повод бе изявление на Георги Мамалев, в което артистът разкри своя опит – сбъдването на една детска фантазия посредством доста труд, предпочитание, неизменност, само че и съществуване на заложба.

 Неговият сътрудник Дарин Ангелов добави: „ Не единствено в театъра – от време на време, когато се стремиш да попаднеш в най-голямата институция в своята сфера, може да попаднеш инцидентно, просто с чист шанс, само че с цел да покажеш, че мястото ти е там, да се задържиш – това е най-сложното. За това вярната рецепта може би е 10 % гений, 20 % късмет и 70 % работа “.

Ромина Андонова също се включи: „ Аз пък не мисля, че някой път попадаш просто инцидентно някъде. Мисля, че след всичко, което вършим, по един или различен метод, си чертаем линиите в живота и някакси неумишлено попадаме там, където би трябвало да отидем – с труд, старание ти попадаш там, тъй като го заслужаваш, тъй като си го изработил “.

В този миг от вкъщи на Гала, където бе дружно с нея, се пошегува обичаният й Стефан: „ Вероятно засяга Дарко, който към този момент трета година се пробва да се наложи. Има гений, несъмнено. Сред надарени сътрудници е, само че към момента му е мъчно “.

„ За Дарко нищо неприятно “, секна го Гала.

„ Дарко е изцяло одобрен панелист “, изрече се в отбрана на артиста Кристина Патрашкова.
55-годишната Гала продължи по тематиката: „ Роми, в моя живот по този начин се случи, че аз безусловно инцидентно попаднах в малкия екран. Никога не съм имала блян към малкия екран, тъй че не си напълно права. Категорично в моя случай е по този начин. И може би съм удостоверение на това, което Дарко сподели, като изключим гения. Но настойчиво и твърдо си заставам там – работя и се пробвам “.

Както е известно, плевенчанката дебютира на екрана като момиче на шанса в предаването „ Супершоу Невада “ по Българска национална телевизия през 90-те години. След това тя става лице на разнообразни ТВ стратегии, само че в последна сметка се утвърди в своето „ На кафе “, написа vihrogon.bg. Иначе образованието й е педагогика и детска логика на психиката, приключено във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “.

„ Гала споделя, че инцидентно е попаднала в малкия екран. Но в случай че не беше попаднала инцидентно тогава, щеше да попадне инцидентно по-късно, само че рано или късно щеше да е реалност “, приключи тематиката различен член на панела – оперният артист Юлиан Константинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР