Съобщения за интензивни сражения между израелската армия и палестинската групировка

...
Съобщения за интензивни сражения между израелската армия и палестинската групировка
Коментари Харесай

Нетаняху: Победата ще гарантира съществуването ни, войната за независимост не е свършила

Съобщения за интензивни сражения сред израелската войска и палестинската формация " Хамас " идват през днешния ден и от южната, и от северната част на линията Газа, съобщи БНР.

В Рафах - на южната граница на тази територия, престрелките се водят единствено в източната част. Не стопират и въздушните офанзиви.
Американският дипломат в Израел съобщи през вчерашния ден, че към този момент Израел не е минал алените линии на Вашингтон, който се притеснява от още голям брой жертви при пълномащабна интервенция в града.
На север борбата е в бежанския лагер Джабалия, за който се смяташе, че е изчистен от терористи. Кореспондент на Ройтерс оповестява, че танкови подразделения настъпват в селището, има и въздушни удари.

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху за следващ път съобщи, че няма да спре до момента в който не реализира задачите на войната против терористите от " Хамас ".

Нетаняху приказва на гала в памет на падналите във войните, откогато съществува Израел:

" Решени сме да победим, врагът към този момент си заплаща за зверствата, които извърши. Ще реализираме всичките си цели, в това число за връщането на всички заложници. Победата ще подсигурява съществуването ни, войната за самостоятелност още не есвършила. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР