Снимка на бележка, оставена на стъклото на автомобил, предизвика сериозна

...
</TD
>Снимка на бележка, оставена на стъклото на автомобил, предизвика сериозна
Коментари Харесай

Нова предупредителна бележка върху автомобил в Пловдив взриви мрежата

Снимка на записка, оставена на стъклото на автомобил, провокира сериозна дискусия и полемики във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg. К адърът е оповестен във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ". Ето какво гласи надписът:

" Моля, не паркирайте тук! Паркингът е за хора, които живеят тук в блок 201 В и 201Г. паркирайте пред Вашия блок ".

Според обяснението на притежателя на автомобила, който е направил и поста в обществената мрежа:

Здравейте,

Първо желая да Ви поздравя за оправянето със софтуерните стратегии и изказването, което сте създали.

Също по този начин е редно да оставите номер за връзка, с цел да изясним в кой блок пребивавам.

Интересно ми е по какъв начин колите ми са едно до друго, само че с разнообразни регистрации - едната има записка, а другата не.

Искате да кажете, че на половина пребивавам там?

Виждам, че индивидът е осведомен с технологиите и този пост ще стигне до него и ще се веселя да ме добави, с цел да обсъдим паркирането ми.

В противоположен случай снимковият материал ще бъде отвеян към РПУ.

Поне се знаем от кои блокове сме, към този момент може да си пием ракията дружно.

Хубав и сполучлив понеделник.

Ето и някои от мненията на потребителите:

" Харесва ми тонът на отговор в соцмрежа, би трябвало да се схване като изказване в държавен вестник "

" Това ми е обичано: “Живея тук от 15г., тъй че ти не може да паркираш на това място, тъй като скоро се нанесе ". "

" Не считам, че индивидът, оставил бележката, е за пердах, тъй като има такива, които не оставят записка, а незабавно взимат гвоздей или нож и надраскват колата от край до край. Те са за пердах. Според мен това е написано от културен човек. "

" Земята и пътищата са общински, българин, помак, турчин, арменец, ром имат едни и същи права. А за тези, които не го схващат има сопа... "

" Много хора са решили, че като си купят парцел и имат парко място. Всеки заплаща налог на общината и може свободно да паркира по общинските места! Защо не викат паяка да ги подвига? Явно тъй като нямат документ за мястото "

" Нищо не може до направиш, с изключение на да сложиш камери и да хванеш писателя ".

" Градът стана смут. Пренаселен, блок до блок. 0 зелени площи, места за паркиране няма даже в " Тракия към този момент ". Управляващите не осъзнават, че с изключение на да отчуждават имоти на съмнителни вложители и да гъчкат хората от дребните обитаеми места в Пловдив, на тия хора с изключение на покрив над главата, би трябвало да им осигуриш и други инфраструктурни неща, с цел да може да живеят тия хора обикновено, пък и да не гъчкат локалните, които естествено стартират да ненавиждат придошлите.

Строят се кооперация до кооперация, никой не мисли тия хора къде ще паркират, никой не мисли, че тия хора ще заемат място с колата си, ще се движат из нашите пътища, ще имат деца, които ще вървят на детски градини и учебни заведения и тн. Господа ръководещи, прелестният ни и древен град, спрете да отчуждавате всяко едно зелено кътче в Пловдив и погледнете малко по-глобално на казуса. Едно придошло семейство от Родопите(примерно), не е единствено един тристаен апартамент в Оазиса. Тези хора ще се движат, ще вървят на учебно заведение, работа, ще би трябвало да паркират някъде, някак си да съумеят да стигат от точка А до точка Б и така нататък "

" В РПУ ще ти кажат, че няма осъществено закононарушение и ще те пратят по живо по крепко. Ти се благодари, че не са ти надраскали с гвоздей колата, че си спряла на локален селски бек на мИстото, тъй като моята открай до край и се води разследване против незнаен причинител ( гонят вятъра). "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР