В Австралия е обявено бедствено положение, източната част на страната

...
В Австралия е обявено бедствено положение, източната част на страната
Коментари Харесай

Сватба по време на наводнение в Австралия: Хеликоптер спаси церемонията на младоженци

В Австралия е оповестено бедствено състояние, източната част на страната е в плен на най-тежките наводнения от най-малко половин век насам, а 18 хиляди души са евакуирани.

Двама влюбени в Нов Южен Уелс обаче са решени да се венчаят на инат на естествената буря и не анулират датата за сватбата си този уикенд.

This Australian bride-to-be had to be airlifted to her wedding after her farm was left stranded by dangerous floods.

18,000 people in New South Wales have had to leave their homes, while many more are on evacuation alert with worse rain still to come. |
— Channel 5 News (@5_News)
Въпреки че е безапелационна, че няма да закъснее за церемонията, младоженката Кейт Фотерингъм се оказва откъсната от придошлите води в дома на родителите си.

Help me!!! It’s my wedding day and we’re flooded in! We need help to get to Wingham over the flooded creek. Anyone know someone willing to help?
— Kate Fotheringham (@KatelFog)
Младата жена разгласява апел за помощ в обществените мрежи, на който се отзовава компания, извършваща полети и избавителни интервенции с хеликоптери. Благодарение на вертолета булката и нейните родители съумяват да стигнат в точния момент до църквата в градчето Порт Макуори.

Кейт изрича своите благодарности на водачът и компанията, която се погрижила поканените да бъдат превозени до мястото на празненството.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР