В 19 часа тази вечер авиокомпанията Райънеър спира за 12

...
В 19 часа тази вечер авиокомпанията Райънеър спира за 12
Коментари Харесай

В 19 часа тази вечер спира сайта на Райънеър

В 19 часа довечера самолетната компания Райънеър стопира за 12 часа онлайн резервациите на билети и чекирането, с цел да обнови уеб страницата и мобилното си приложение. Те няма да може да се употребяват до 7 часа сутринта в четвъртък, 8 ноември.

Клиентите би трябвало да се записват онлайн преди или след посочения 12-часов интервал. Тогава няма да може да се вършат нови резервации, да се трансформират дати, имена и направления на към този момент закупени билети, както и да се прави обзор на съществуваща резервация.

Райънеър отбелязва, че ръководи най-големия уебсайт за пътувания в Европа, който ежедневно е посещаван от към 1,5 милиона души. Политиката на нискотарифната ирландска компания е да таксува с спомагателни 55 английски лири пасажерите, които би трябвало да се чекират на летището.

Авиокомпанията регистрира покачване на трафика с 11 % за октомври, когато е превозила 13,1 милиона пасажери. През октомври Райънеър трябваше да анулира към 300 полета поради стачка на товарачите на летище Завентем в Брюксел, неприятното време и дефицита на диспечери във Англия, Германия и Франция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР