Уволнена покрай този казус е бившият вече началник-сектор Анастасия Райкова.

...
Уволнена покрай този казус е бившият вече началник-сектор Анастасия Райкова.
Коментари Харесай

Шефът на ОДМВР-Пазарджик: Назначен без кадрово дело, дисциплинарно наказван и свързан с криминални лица?

Уволнена около този проблем е някогашният към този момент началник-сектор Анастасия Райкова. Тя заема поста от ноември 2021 година до края на август 2022 година Назначена е по времето на Бойко Рашков отпред на Министерство на вътрешните работи, а слиза от поста си при промяната на постоянната със служебната власт и идването на Иван Демерджиев отпред на Министерство на вътрешните работи.

 

“Това е първа сходна промяна в Министерство на вътрешните работи, откогато аз работя там. Не знаех какво тъкмо да върша, свързах се с управлението на Министерство на вътрешните работи и ми споделиха да се свържа с другите сътрудници, които дават отговор за документите и да изискам документите за назначение на новия шеф. Опитах се да ги изискам, само че ми споделиха, че не би трябвало да диря това персонално кадрово дело и то няма да пристигна ",

 

Спрямо Райкова са отрпавяни и закани.

 

" Паркирана полицейска кола имаше тъкмо пред моя кола. Помолих сътрудниците да реалокира автомобила, той се прибра и стартира мимики, да повдигат плещи. Бях с децата си. С много маневри се пробвах да преместя колата. Това е насмешка и тормоз. Единият чиновник го виждах всекидневно ", споделя Райкова.

 

" Да алармирам на кого? Няколко дни бях подложена на репресии от чиновници и сътрудници. Подавала съм сигнали и тъжби до всички управителни чиновници. Нямаше на кого да се оплача ", уточни още пострадалата.

 

При приемането на годишната си оценка Райкова е била предизвестена, че ще бъде уволнена. В претекстовете, по думите й, са записани неистини.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР