Утре от 11.00 ч на кратка церемония в сградата на

...
Утре от 11.00 ч на кратка церемония в сградата на
Коментари Харесай

Обявяват отличени пловдивски пожарникари

Утре от 11.00 ч на къса гала в постройката на РДПБЗН Пловдив ще бъдат оповестени чиновниците на дирекцията, удостоени с награди в регионалното равнище на състезанието " Пожарникар на годината ".

Церемонията ще се организира съгласно всички условия за здравна сигурност и сигурност. Класирането на регионално равнище се прави от комисия след разискване на съответни оферти и оценки за работата на чиновниците от всички районни служби на регионалната дирекция. Наградените чиновниците от РДПБЗН ще показват Пловдив в националната конкуренция.

Националният конкурс " Пожарникар на годината " има за цел да покаже актуалното лице и да утвърди достиженията на специалността в обезпечаването на пожарната сигурност, спасяването и отбраната при бедствия. Той се провежда и организира в четири раздела.

Първият, в който се излъчва сложен победител, е за държавни чиновници, работещи по другите посоки на активност. Вторият, съгласно категорията на чиновниците, е за работещите в направление “Пожарогасителна и избавителна активност ". Третият - за чиновници от направление “Контролна активност ". Четвъртият обгръща направление " Превенция ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР