„Успехът в живота не е на финала на късия спринт,

...
„Успехът в живота не е на финала на късия спринт,
Коментари Харесай

Четири съвета за успех в живота даде на младите хора кандидатът за кмет на Горна Оряховица Явор Божанков.

„ Успехът в живота не е на финала на късия спринт, той е на финала на последния километър от дългия маратон. Не очаквайте бързи плодове от вашата работа. Ако системата ви нервира, не чакайте тя да се промени сама - променете я вие. Търсете съидейници - в никакъв случай не оставяте вашите другари, които се борят за истина и независимост сами ". С тези четири съвета се обърна към стотици младежи Божанков. Кандидатът за кмет, повдигнат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ", АБВ и „ Движение 21 " им подари концерт на обичания им хип-хоп артист 100 кила.
Подкрепен от Маги Джанаварова и двама гайдари, известният рапър стартира присъединяване си с патриотичната ария „ 100 гайди ".

„ Горна Оряховица има чудесни, млади, изобретателни и съвременни хора. Именно поради това направихме днешното събитие ", уточни Явор Божанков и описа за нещата, които постоянно са го водили в живота. „ Възрастните споделят, че в кариерата, в работата, в политиката животът чака младежите с отворени порти. Като завършите и се сблъскате с компликациите, разбирате, че той не ни чака с отворени прегръдки ", сподели претендентът за кмет. Той добави, че когато е прохождал в политиката и е станал депутат, е декларирал, че желае да преследва истината и справедливостта. " Срещнах цялата проклетия и твърдоглавие на света. Защото нищо не е толкоз елементарно и розово. Истинските неща в живота желаят жертви и отговорност ", описа Божанков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР