Услугата за безкабелна телевизия се ползва чрез приложението Xplore TV(снимка:

...
Услугата за безкабелна телевизия се ползва чрез приложението Xplore TV(снимка:
Коментари Харесай

100 000 устройства имат достъп до безкабелна телевизия от А1


Услугата за безкабелна телевизия се употребява посредством приложението Xplore TV
(снимка: А1 България)

Безкабелната телевизия на А1 към този момент работи на над 100 000 устройства, оповестиха от телекома. Приложението Xplore TV за смарт тв приемник става все по-популярно – потребителите могат да го употребяват на необятен набор от устройства и операционни системи, с цел да гледат интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страна и без значение кой е доставчикът на интернет на услугата.

С помощта на приложението Xplore TV за смарт тв приемник А1 дава на клиентите си нов метод за гледане на телевизия, без кабели, спомагателни устройства и второ отдалечено. Смарт тв приемниците могат да употребяват както Wi-Fi, по този начин и общоприета интернет съгласуваност през кабел, а приложението замества досегашните приемници, с които се предлага услугата.

Потребителите на приложението могат да стопират на пауза, да превъртат напред и обратно и да гледат списък на предаванията до 7 дни обратно с визуализация на детайлна информация. Xplore TV за смарт тв приемник предлага и разширени благоприятни условия за търсене на съответно наличие, основаване на лист с обичани излъчвания и рекомендации на база зрителските привички.
още по темата
През месец май клиентите на безкабелна телевизия на А1 са гледали най-често вести и разнородни риалити формати, като измежду желанията им се открояват също и хитови филми, сериали и мачове от Шампионската лига, прецизираха от А1.

Приложението за смарт тв приемници работи все още е съвместимо с 95% от настоящите модели смарт тв приемници на пазара. Сред тях са модели на Samsung с версия на операционната система Tizen 4 или по-висока, LG с Web OS от версия 4, Hisense с Vidaa 4 или по-нова, и тв приемниците и мултимедийните устройства с операционна система Android TV 9 или по-висока, включително модели на марки като Philips, Sony, Sharp, TCL, Vestel, HiSense, Panasonic, JVC, Toshiba, Xiaomi, Huawei и други

Безкабелната телевизия се предлага с тарифните проекти и предложения за пакети до над 200 канала, на цени започващи от 9,99 лв. на месец. Настоящи клиенти на телекома могат да прибавят смарт тв приемник и като спомагателен правоприемник към съществуваща услуга, като даже не е належащо да посещават магазин. Това също може да се направи напълно онлайн през приложението Моят А1.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР