Употребил алкохол турски шофьор на камион е предложил подкуп на

...
Употребил алкохол турски шофьор на камион е предложил подкуп на
Коментари Харесай

Употребил алкохол турски шофьор на камион е предложил подкуп на полицай на "Капитан Андреево"

Употребил алкохол турски водач на камион е предложил рушвет на полицейски чиновник на Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ", с цел да не бъде проверяван, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Това е станало на 24 юли към 07:00 часа на платно " излаз товарни коли " в посока Турция на пункта.

Служители на Районото ръководство (РУ) в Свиленград са инспектирали товарен автомобил влекач с прикачено полуремарке, ръководен от 61-годишен турски жител. Установено е, че лицето ръководи транспортното средство след приложимост на алкохол - 2,10 промила. Той е отказал кръвна проба.

Непосредствено преди тестът за алкохол, лидерът сложил в челен джоб на жилетката на чиновник от районно управление (на МВР) Свиленград 250 евро, с цел да не бъде проверяван. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Банкнотите, с които е препоръчан подкупът, са предадени с протокол за непринудено предаване и са приложени към формираното произвеждане. Задържан за период до 24 часа. Работа по случая продължава, допълват от полицията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР