Употребата на канабис може да е ключът към многократните оргазми

...
Употребата на канабис може да е ключът към многократните оргазми
Коментари Харесай

Канабисът и оргазмите - каква е връзката

Употребата на канабис може да е ключът към многократните оргазми измежду дамите, защото по-малко от 50% от тях оповестяват, че са достигнали кулминационната точка по време на полов контакт. 

Ново изследване, извършено измежду стотици хора, демонстрира, че дамите, които пушат преди секс или самозадоволяване, имат по-голям късмет да получат повече оргазми, написа Daily Mail.

Проучването, извършено от откриватели от Северна Каролина, допуска, че това евентуално се дължи на обстоятелството, че опиатът кара дамите да се провиснал и усилва желанието им, което значи, че развлекателният опиат може да лекува полови дисфункции.

Повече от 70% от участниците в изследването - мъже и дами - оповестяват за нараснало полово задоволство след приложимост на канабис.

Ново изследване открива, че използването на канабис измежду дамите може да им помогне да получат голям брой оргазми при един полов контакт. Резултатите демонстрират, че този способи може да лекува полови дисфункции

Смята се, че релаксацията се дължи на THC - най-известните канабиноиди или дейни съставни елементи на растението канабис.

Химическата конструкция на THC е сходна на мозъчния химикал анандамид, който работи като невротрансмитер, изпращащ химически известия сред нервните кафези в цялата нервна система. Тези невротрансмитери влияят върху мозъчни области, които въздействат върху удоволствието, паметта, концентрацията, придвижването и сетивното и времевото усещане.

Поради сходството в структурата THC се разпознава от организма и затова може да промени естествената мозъчна връзка.

Като цяло използването на канабис има наклонност да оказва позитивно въздействие върху възприемането на половото действие и удовлетвореността на хората, без значение от пола или възрастта, и канабисът може да спомогне за понижаване на разликите сред половете във връзка с половото наслаждение - пишат откривателите в изследването, оповестено в Journal of Cannabis Research.

Изследването е извършено от учени от Университета на Източна Каролина и Държавния университет на Северна Каролина, които си слагат за цел да схванат въздействието на канабиса върху половото действие и задоволеност.

Макар че изследването е фокусирано върху мъже и дами, откривателите разискват по какъв начин последните нормално получават по-малко оргазми. 

'Докато повече от 90% от мъжете оповестяват, че нормално изпитват оргазъм по време на секс, по-малко от 50% от дамите постоянно изпитват оргазъм по време на сексуален акт и единствено 6% оповестяват, че постоянно изпитват оргазъм по време на секс', се споделя в изследването.

Проучването преглежда също по този начин дали канабисът ускорява докосването, усета и мириса - сетива, които могат да решат или да провалят половия контакт.

Повече от 70% от участниците оповестяват за засилен нюх и усет след приложимост на канабис, което би могло да увеличи цялостното полово действие и задоволство, защото двете са съществени елементи по време на сексуален акт - и още повече при дамите.

Участниците бяха запитани и за държанието им по време на самозадоволяване. 

Бяха заложени три въпроса: 

Дали участниците го вършат или не, дали участниците употребяват канабис преди този момент и в случай че да, по какъв начин канабисът въздейства на удоволствието им. 

В изследването се отбелязва, че това евентуално се дължи на обстоятелството, че веществото релаксира жените и усилва желанието им, което им разрешава да подобрят потенциала си за приемане на наслаждение.

Приблизително 88% оповестяват, че са се самозадоволявали, а 76% декларират, че са употребявали канабис преди този момент, което води до крайния отговор, че 62% имат интензивни кулминационни точки.

Друга констатация е, че интензивните оргазми, когато са под въздействие, са се появявали единствено когато канабисът е бил употребен съзнателно преди секс. 

Тези резултати може да се дължат на психическата настройка, че използването на канабис ще усили удоволствието заради визиите за афродизиак на канабиса, а не на същински физиологичен резултат - пишат откривателите в изследването. 

'Въпреки това релаксиращият резултат на канабиса може да способства за увеличение на желанието или понижаване на задръжките, което може да способства за повишение на половото действие и удовлетвореност'. 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР