Роднина на бившата приятелка на принц Хари Флорънс Брудел-Брус е

...
Роднина на бившата приятелка на принц Хари Флорънс Брудел-Брус е
Коментари Харесай

Роднина на бивша приятелка на принц Хари загина при необичаен инцидент

Роднина на някогашната другарка на принц Хари Флорънс Брудел-Брус е паднал смъртоносно при " чудноват случай ", до момента в който е пускал котката си на открито.

Майкъл Бруденел-Брус, осмият маркиз на Ейлсбъри, отворил прозореца на спалнята си, с цел да пусне домашния си любим на открито, само че за жалост паднал.

Marquess Of Ailesbury dies in freak accident aged 98: Relative of Prince Harry's model ex Florence Brudenell-Bruce falls out of a window while letting his cat out
— Daily Mail Online (@MailOnline)
98-годишният мъж е умрял незабавно, откакто е блъснал главата си в бетонната тераса.

Той е открит от брачната половинка си Тереза Маршал де Паоли, която е приготвяла вечерята им по това време. The Sun оповестява, че тя счита, че той е лежал там поне час.

През 2011 година принц Хари се среща с Флорънс Бруденел-Брус, модел, която е щерка на Андрю Бруденел-Брус и потомка на третия маркиз на Ейлсбъри.

Двамата се срещат в продължение на два месеца и съгласно известията остават другари. Г-жа Бруденел-Брус се омъжи за мултимилионера Хенри Сейнт Джордж през 2013 година, а принц Хари се ожени за Меган Маркъл през 2018 година

Вдовицата на господин Бруденел-Брус съобщи още, че полицията си е помислила, че може да го е умъртвила, преди да разбере, че е паднал в къщата, в която са живели в продължение на 14 години, откогато са напуснали дома му в Савърнайк Форест.

Marquess Of Ailesbury dies in freak accident aged 98: Relative of Prince Harry's model ex... via
— CANDY (@CANDY38948483)
„ Това беше безусловно необикновен случай “ - сподели тя, - „ не е имало скандал, не съм го удряла Мисля, че котката, наречена Ханибун, си е заклещила главата, той е бутнал прозореца нагоре, изгубил е равновесие и е паднал от терасата “ , описа тя.

От полицията потвърдиха, че са посетили адреса малко след 20:00 ч. в неделя, а на място е пристигнала и Бърза помощ.

„ Смъртта е непредвидена, само че не се преглежда като подозрителна “, съобщи представител на полицията.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР