Украйна, САЩ и Европа спечелиха първата обща победа над Русия,

...
Украйна, САЩ и Европа спечелиха първата обща победа над Русия,
Коментари Харесай

Зеленски пред Конгреса: Украйна, САЩ и Европа вече са победили Русия в съзнанието си

Украйна, Съединени американски щати и Европа завоюваха първата обща победа над Русия, като дефинитивно я лишиха от нейното въздействие върху съзнанието на страните от цивилизования свят. Това акцентира президентът на Украйна Володимир Зеленски обръщението си към Конгреса на Съединени американски щати във Вашингтон, предава сътрудник на Укринформ .

" Поздравявам всички за първата победа - ние победихме Русия в съзнанието си! “, акцентира президентът на Украйна.

Зеленски разясни, че тази победа е дала на украинците смелостта, на която светът се възхищава. За американците това е дало опция международната общественост да се сплоти, с цел да отбрани свободата и интернационалните правила. Европейците също са постигнали победа в тази област и по тази причина в този момент Европа е по-силна и самостоятелна от когато и да било в своята история.

" Руската робия към този момент няма и в никакъв случай няма да има власт над нашето схващане “, увери Зеленски. Той изрази убеденост, че страните от Глобалния Юг също би трябвало да реализират такава победа.

" Знам, че и руснаците може да имат късмет за независимост, когато победят Кремъл в главите си “, добави президентът на Украйна.

В същото време украинският президент добави, че борбата продължава и Кремъл би трябвало да бъде надвит на бойното поле.

" Това е борба освен за земя, за тази или онази част от Европа. Това е борба освен за живота, свободата и сигурността на хората - украинците или всеки различен народ, който Русия се стреми да завладее. Това е борба за това в какъв свят ще живеят нашите деца и внуци, техните деца и внуци “, приключи речта си Зеленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР