Самолетите са проектирани да издържат на тежки метеорологични условия -

...
Самолетите са проектирани да издържат на тежки метеорологични условия -
Коментари Харесай

Истината за турбуленцията в самолета - защо тя убива и смразяващ предупредителен знак, за който трябва да внимавате

Самолетите са проектирани да устоят на тежки метеорологични условия - само че в редки случаи турбуленцията може да се окаже съдбовна.

Поне един човек трагично почина, а към 20 други бяха ранени, откакто аероплан от Лондон до Сингапур претърпя сериозна турбуленция, до момента в който навлизаше във въздушното пространство по време на рискови тропически гръмотевични стихии през вчерашния ден, стана ясно. Полет #SQ321 на Singapore Airlines беше заставен да направи спешно кацане в Тайланд.

След гибелта, самолетната компания издаде изказване, с цел да удостовери, че полетът „ се натъкна на сериозна турбуленция по маршрута “ и имаше „ ранени и един смъртен случай на борда на Boeing 777-300ER “. Говорител сподели: „ Singapore Airlines изрича най-дълбоките си съболезнования на фамилията на умрелия.

„ Наш приоритет е да предоставим цялата допустима помощ на всички пасажери и екипажа на борда на самолета. Работим с локалните управляващи в Тайланд, с цел да предоставим нужната здравна помощ и изпращаме екип в Ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР