Разпространените записи“ са пореден опит за кална кампания срещу ПП.

...
Разпространените записи“ са пореден опит за кална кампания срещу ПП.
Коментари Харесай

ПП увъртат след втори запис за „кеш“: Накъсани фрази, подбрани за създаване на внушения

„ Разпространените „ записи “ са следващ опит за кална акция против Политическа партия. Вместо с политически причини, акцията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии “, обявиха от „ Продължаваме промяната “ откакто уеб сайтът „ Афера “ разгласява втори запис от поверителен диалог на техни ръководители.
В първия запис се приказва за „ кеш в торби “ за предизборната акция предходната година. Във втория Асен Василев приказва за локалните избори и „ президентът с кеша “, а събеседник е убитият през август м.г. Алексей Петров.
„ Такава неистина и подстрекателство е използването на имена, които от дълго време служат за компрометиране при всяка обстановка. В записите със подозрително качество се чуват накъсани изречения и изрази, комфортно подбрани за основаване на избрани внушения. Показателно, че въпросните записи се популяризират повече от година след събитията, за които се твърди, че са записани “, декларират от Политическа партия.
„ Намираме за доста необичайно и съвпадението с изявлението на един от съпредседателите на Политическа партия Асен Василев, в което той разкри проектите на ГЕРБ-ДПС за желанието на Бойко Борисов да бъде президент, а Делян Пеевски – министър председател. Подслушвани са съвещания и срещи на политическа партия. Ако ДАНС и службите в действителност не са забъркани, чакаме и тяхната реакция “, приканват от партията.
Източник: Труд
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР