Украйна беше подложена на нови руски ракетни атаки,предаде БНР. През

...
Украйна беше подложена на нови руски ракетни атаки,предаде БНР. През
Коментари Харесай

Нови руски ракетни атаки срещу Украйна

Украйна беше подложена на нови съветски ракетни офанзиви,предаде БНР. През нощта беше оповестена огромна въздушна паника.

От офиса на президента Володимир Зеленски приканиха жителите да не подценяват предизвестията за заплаха. " Запазете успокоение, останете в укритията ", приканиха от киевската военна администрация, като оповестиха, че работи противовъздушната защита.

Продължават сраженията за основния източен град Бахмут. От военното министерство в Москва оповестиха, че съветските войски са овладели още четири квартала на града. В същото време от Киев обявиха, че украинската защита не е разрешила на руснаците да пресечен главния им продоволствен маршрут.

Междувременно съветската войска разгласи, че назначава нов началник на военните логистични интервенции и това е военачалник Алексей Кузменков. Смяната идва в миг, в който от Киев оповестяват, че е завършила с подготовката за плануваната контраатака.

Папа Франциск разгласи присъединяване на Ватикана в задача за реализиране на мир в Украйна, само че не даде детайлности за нея.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР