Украинският президент Владимир Зеленский е отдал луксозната си вила в

...
Украинският президент Владимир Зеленский е отдал луксозната си вила в
Коментари Харесай

Зеленский отдава италианската си вила под наем на руснаци: Il Tirreno

Украинският президент Владимир Зеленский е отдал първокласната си вила в Тоскана чартърен на руснаци за месец август, заяви италианският вестник Il Tirreno . Междувременно Зеленский прикани водачите на Европейски Съюз да отхвърлят визи на съветски туристи.

Руска двойка с лондонски адрес е наела вилата за месец август, като е платила символичната сума от 50 000 евро (50 237 долара), оповестява вестникът. Вилата, ситуирана в крайбрежния град Форте дей Марми, е купена от Зеленский за четири милиона евро, до момента в който украинският водач към момента е бил артист, твърди още медията.

Снимки, оповестени от двойката в обществените мрежи, удостоверяват, че те са отседнали в парцела на Зеленски, показва Il Tirreno.

Друг италиански вестник, Corriere Della Serra , се свърза с брокера, ръководещ парцела, който съобщи, че наемателите не са руснаци, само че не мога да кажа повече, поради поверителността. Вестникът обаче твърди, че наемателите евентуално са от съветски генезис, " само че от дълго време са получили своето местопребиваване, а може би и британско поданство ".

 

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР