Huawei Aito M9 е пълноразмерен луксозен SUV, който смело обявява

...
Huawei Aito M9 е пълноразмерен луксозен SUV, който смело обявява
Коментари Харесай

2024 Huawei Aito M9

Huawei Aito M9 е пълноразмерен първокласен SUV, който самоуверено афишира своите софтуерни желания, появили се в процъфтяващия китайски пейзаж на електрическите автомобили. Представен по време на зимната конференция на Huawei в Китай, екстериорът на M9 приказва красноречиво за неговата софтуерно насочена ДНК.

Триъгълните фарове, сливащите се дръжки на вратите и леко наклонената линия на покрива загатват както за аеродинамични умения, по този начин и за шир в автомобила. Дизайнерският език " Kunpeng Zhanyi ", с неговите остри линии и футуристични детайли, оставя трайно усещане.

Влезте вътре и бъдете посрещнати от симфония от екрани. На 15,6-инчовия главен информационно-развлекателен екран, заобиколен от 12,3-инчов инструментален панел и специфичен екран за пасажерите, информацията е елементарно налична. Но образното угощение не стопира дотук.

75-инчов AR-HUD изписва жизненоважна информация върху предното стъкло, а опционалните екрани за пасажерите откъм гърба трансформират салона в парадайс за мобилни занимания.



Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР