Украинският президент Владимир Зеленски отказа да отговори на въпроса дали

...
Украинският президент Владимир Зеленски отказа да отговори на въпроса дали
Коментари Харесай

Зеленски избяга от отговора на въпроса за удара на украински въртолети по петролна база в Белгород

Украинският президент Владимир Зеленски отхвърли да отговори на въпроса дали е наредил удар по петролна база в Белгород.

„ Не разисквам заповедите си като главнокомандващ или държавен глава. Има неща, които споделям единствено с военните и те ми споделят “, отговори Зеленски, представен от ТАСС, на въпрос, заложен по време на изявление с президента на Украйна по Fox News.

Ден преди този момент пожарникари потушиха пожар в петролна база в Белгород, след което на жителите на градския квартал беше позволено да се върнат по домовете си.

В петък губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков сподели, че е зародил пожар в петролна база в административния център на района вследствие на въздушен удар на два хеликоптера на въоръжените сили на Украйна, които влязоха в Русия на дребна надморска височина. Няма потърпевши или починали. В региона след детонациите са развалени електропроводи. Пожарната повърхност на резервоарите за гориво на петролна база в Белгород възлиза на 1,2 хиляди квадратни метра.

От Министерството на защитата на Русия подчертаха, че петролната база в Белгород, атакувана от украински военни хеликоптери Ми-24, е доставяла гориво извънредно за гражданския превоз. Ръководителят на Следствения комитет Александър Бастрикин разпореди да се проверяват събитията към случая.

Превод: ПИ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР