Украинският президент Владимир Зеленски обвини Русия, че използва атомната централа

...
Украинският президент Владимир Зеленски обвини Русия, че използва атомната централа
Коментари Харесай

Владимир Зеленски обвини Русия, че използва АЕЦ "Запорожие" за ядрено изнудване

Украинският президент Владимир Зеленски упрекна Русия, че употребява атомната централа " Запорожие ", с цел да упражнява нуклеарно изнудване по отношение на целия свят. Според Киев съветски елементи са обстрелвали региона на централата, до момента в който управляващите в Москва също упрекват украинските военни, че са подложили на обстрел Запорожката АЕЦ.

" Никой различен не е употребявал атомна централа толкоз явно, с цел да заплашва целия свят, както и да слага условия. Абсолютно всеки по света би трябвало да реагира неотложно, с цел да изгоним окупаторите от територията на атомната централа " Запорожие ". Това е въпрос на международен интерес, а не просто украинска потребност ", съобщи Зеленски.

Той също по този начин предизвести представители на украинското държавно управление да не разкриват пред кореспонденти военната тактика на Киев. Предупреждението му идва, откакто " Ню Йорк таймс " и " Вашингтон пост " цитираха неназовани украински чиновници, които удостоверили, че украинските сили са осъществили гърмежите в съветската авиобаза в Крим, напомня организация Ройтерс.

" Колкото по-малко детайлности разкривате за нашите проекти за защита, толкоз по-добре ще бъде за използването на тези проекти ", акцентира украинският президент в обичайното си послание, оповестено на формалния му уеб страница.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР