Откакто светът светува, сравненията между жените и котките са винаги

...
Откакто светът светува, сравненията между жените и котките са винаги
Коментари Харесай

Грациозни и загадъчни: Жените като котките

Откакто светът светува, сравненията сред дамите и котките са постоянно на мода. И с право! В реалност, може би е повече от това, че просто споделят общи черти – те се гордеят се със своята самостоятелност и излъчват тази вътрешна прелест, която притегля вниманието към тях. За да разкрием тази велика връзка, дано се потопим в света на дамите и котките, с цел да разберем какво ги прави толкоз сходни и впечатляващи.
Грацията на госпожиците
Нима не е истина, че дамите носят своята прелест като корона? Техните стъпки са като тиха мелодия, а придвижванията им – като танц. И не би трябвало ли да признаем, че сходно на котките, те постоянно носят своята надменност, когато влязат в стаята? Сякаш всяка жена носи в себе си малко от тази котешка прелест, която не може да бъде пропусната.
 Независимостта
Всеки, който е имал котка, знае, че независимостта е вградена в тяхното ДНК. Независимо дали става въпрос за елементарна разходка из къщи или решителността да покаже, че тя е кралицата на своя територия, котката постоянно знае какво желае. Същото важи и за дамите – те също имат своята лична воля и решителност, която някой път може да бъде безапелационна и в действителност впечатляваща.
Емоционалната изисканост
От искрящата наслада до бурята от страсти, дамите и котките са майстори в изразяването на своите усеща. Няма нищо по-магично от споделен миг на деликатност с вашия домакински любим или с другарка, която ви схваща. По същия метод, котките и дамите могат да преживеят цяла гама от страсти, които от време на време се отразяват в техния „ котешки взор “ или във впечатляващата им усмивка.
Подобен разум
Вече знаем, че котките са майстори в разбирането на света към тях. Те следят деликатно, възнамеряват тактики и от време на време могат да изпреварят даже и най-умните ни мисли. Жените, въпреки това, също разполагат с изострен разум, който ги прави велики наблюдаващи и аналитици на хората и обстановките към тях. Те знаят по какъв начин да се оправят с всеки проблем със жанр и грациозност, като котки, които разполагат с всички невидими влакна на власт и въздействие.
 Женски съблазън
Ах, да, този съблазън, който притегля всички погледи в стаята! Както котката, която събира вниманието си с всяко придвижване на опашката си, дамата има този неизразим сексапил, който прави всеки миг с нея магичен. Независимо дали тя се преобразява във вечерна рокля или просто се усмихва, тя има този котешки магнетизъм, който никой не може да отхвърли.

Така че, в умозаключение, дали става въпрос за тяхната прелест, самостоятелност, прочувствена изисканост, разум или съблазън, дамите и котките просто излъчват този неизразим, само че привличащ обаяние жанр. Кой би могъл да го отхвърли?

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР