Ако считате, че хората страдат най-силно от загуба на половинката,

...
Ако считате, че хората страдат най-силно от загуба на половинката,
Коментари Харесай

Сърцераздирателни кадри показват как коала страда за смъртта на любимата си

Ако считате, че хората страдат най-силно от загуба на половинката, то евентуално не сте гледали това сърцераздирателно видео , снимано в Южна Австралия.

На него службата за избавяне на коали получава сигнал от две бедстващи животни в Коромандел, предградие на Аделаида и се отзовава на вика за помощ. Докато стигнат обаче, се оказва, че женската към този момент е умряла .

Кадрите, които са извънредно трогателни , са споделени в страницата на службата в Instagram и демонстрират очевидно тъгата на старата мъжка, прегърнала тялото на досегашната си партньорка .
               

Макар и Koala Rescue да получават куп недоволства за решението да създадат клипа обществен, те се оправдават, че са го сторили съзнателно, с цел да дадат на необятната аудитория ясна визия за същинската природа на животните. 

" Нашият избавител извади и двете коали и откакто се увери, че мъжката коала е в положително положение, го пусна наоколо. Реакцията на тази мъжка коала към гибелта в действителност показва същинската природа на тези животни ", се показва в известието от организацията. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР