Ученици от софийски гимназии обсъдиха проблема със зависимостите ден, след

...
Ученици от софийски гимназии обсъдиха проблема със зависимостите ден, след
Коментари Харесай

Софийски ученици дискутираха по зависимостите

Ученици от софийски гимназии разискаха казуса със зависимостите ден, откакто българските специалисти публично изключиха марихуаната от групата на меките дроги и я качват в по-сериозната. Причината е усилването на ГМО наличието в „ тревата “ и предизвикваните от нея в 60% от случаите на ежедневно употребяващите я психологични разстройства, даже нелечимата шизофрения. Нещо, което от дълго време е потвърдено от учените в Съединени американски щати, Япония, Финландия и други страни.

Дискусията Спортът е собода, извършена в зала Витоша на хотел Маринела и проведена от Сдружение Екопрограма като част от програмата на Министерството на младежта и спорта за предварителна защита от зависимости по Закона за хазарта, срещна младежите и с представители на институциите, като се изключи че ги срещна с най-новата информация по света и у нас.

И освен по въпроса с използването на марихуана, само че и на доста други наркотични субстанции, изключително най-опасните – синтетичните дроги.

Бурно обсъждан измежду младежите е въпросът би трябвало или не да бъде легализирана „ тревата “ и по какъв начин ще промени това пазара. Бяха дадени образци с несполучливите опити посредством закон да се управлява даже легалният пазар на много нездравословното наргиле, които са спирани от стопански ползи в Народното събрание. Така и стоката не е читава, и се популяризира от олигархични семейства, и се вреди съществено на здравето на младите българи. Което е най-вероятно да стане и при заверка на марихуаната – вместо да има първокласен резултат, просто ще се узакони част от бизнеса на мафията, стана ясно от полемиката.

По всички изтъкнати аргументи „ тревата “ е легализирана единствено в 2 от 193 страни на планетата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР