Когато е навън по кралски задължения, принцесата на Уелс е

...
Когато е навън по кралски задължения, принцесата на Уелс е
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е неузнаваема, когато се отдаде на неочаквано изненадващо хоби

Когато е на открито по кралски отговорности, принцесата на Уелс е известна с това, че показва шикозния си дрешник и изтънчена хубост.

Но един път тя също се появи неузнаваема на рядка фотография, която я показваше по какъв начин взе участие в ненадейно занимание в дома й в Норфолк. На фотографията, споделена предходната година, се вижда по какъв начин принцесата носи бежови гащеризони, специфични шапки, както и огромни ръкавици - и това е, тъй като тя е почитател на пчеларството.

Миналата година за отбелязване на Световния ден на пчелите акаунтът на принца и принцесата на Уелс в Instagram показа фотография на Кейт, която се грижи за кошер. Направено е през лятото на 2022 година в имението Anmer Hall, което Кейт споделя с принц Уилям в имението Сандрингам и където отглежда пчели.

Туит, оповестен до фотографията, гласи: „ Гумим за #WorldBeeDay. Пчелите са жизненоважна част от нашата екосистема и през днешния ден е страхотна опция да повишим осведомеността за значителната роля, която пчелите и другите опрашители играят за поддържанет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР