Градинските плевели могат да бъдат истинска битка, внезапно появявайки се

...
Градинските плевели могат да бъдат истинска битка, внезапно появявайки се
Коментари Харесай

„Евтин и лесен“ метод за премахване на градински плевели с предмети, намерени в кухнята

Градинските бурени могат да бъдат същинска борба, ненадейно появявайки се сред паветата, в пукнатините на алеите и покритите с одеяла вътрешни дворове. Може да наподобява елементарно просто да вземете бутилка разрушител на бурени, само че тези химикали могат да бъдат нездравословни за околната среда, домашните любимци и дивата природа.

Така че вместо сурови решения, запалянковците на градината се приканват да се извърнат към природата -приятелски тактики, които зачитат екосистемата на вашата градина - с един известен трик е положителната остаряла вряща вода.

Последователите на авторитетната почистваща госпожа Хинч, която има 4,8 милиона почитатели в Instagram, споделят най-хубавите си препоръки по отношение на не- нападателни способи за битка с плевелите.

Способността на госпожа Хинч да въодушевява своите почитатели докара до основаването на няколко групи във Фейсбук, където те обменят препоръки за всичко - от градинарство до домакинство. В група консуматор попита: „ Моля, някакви хрумвания за заличаване на бурени въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР