Домакинствата трябва да се запасят с храни в консерви, бутилирана

...
Домакинствата трябва да се запасят с храни в консерви, бутилирана
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство публикува пълен списък с консумативи, от които британците се нуждаят, за да оцелеят при апокалипсис – колко имате?

Домакинствата би трябвало да се запасят с храни в консерви, бутилирана вода и захранвано с акумулатори или вятърно радио, с цел да се приготвят за национална изключителна обстановка.

Правителството пусна в сряда нов уеб страница, приготви.campaign.gov.uk, който излага насоки за обществеността да се приготви за рецесии. Предупреждава се, че наводненията са най-често срещаният риск за обществото, като би трябвало да се подготвите и за други изключителни обстановки, включващи всичко от друга пандемия до всеобща хакерска атака, която прекъсва интернет. Екстремни случаи могат да включват нуклеарна офанзива в Европа или вулканично изригване в друга страна, помитащо облаци от мощно отровен серен диоксид към Обединеното кралство.

Уебсайтът дава документ, който членовете на обществеността могат да изтеглят и попълнят, с цел да помогнете им да изготвят проект за обстановки, в които нямат електричество, телефон или интернет връзка. Препоръчва се да имате ресурси за три дни. Сред продуктите, които уебсайтът споделя, че хора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР