Ученици от минния техникум в Кемерово погледнаха по различен начин

...
Ученици от минния техникум в Кемерово погледнаха по различен начин
Коментари Харесай

Уволниха учителка - приличала на героиня от порно филм ВИДЕО

Ученици от минния колеж в Кемерово погледнаха по друг метод на учителката си по математика след открит урок, който преподавателката провела. Любознателните бъдещи миньори направиха „ разкопки “ в Интернет и се натъкнаха на пикантно видео, от което ги заинтересува не толкоз наличието, колкото актьорският състав.



Бъдещите миньори попаднаха на видео, което подвигна доста звук и се трансформира в лют скандал.

Учениците разкрили няколко откровени видеоклипа, героинята от които приличала навръх обичаната им учителка по математика. Те споделиха своите догатки със самата Юлия Скуратова. Тя отрекла мръсните спекулации. И тогава, когато почнали язвителни забележки и вулгарни смешки, адресирани до нея, тя била принудена да напусне.

Олга Стастунова, заместник-директор на учлището твърди: „ Директорът сподели, че Юлия Виталевна е пристигнала в 8 часа сутринта, написала изказване, базирайки се на персонални условия, и помолила да напусне по персонални аргументи. “

Юлия Скуратова работила в учебното заведение 10 години. В допълнение към главната работа в техникума, тя работила на ненапълно работно време като учител и подготвяла възпитаници за изпити. Колегите й прегледали видеоклиповете с едно око, само че отхвърлят да повярват, че героинята от филмите за възрастни е въпросната учителка.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР