Участието на Григор Димитров в Индиън Уелс приключи по възможно

...
Участието на Григор Димитров в Индиън Уелс приключи по възможно
Коментари Харесай

Ранглистата след Индиън Уелс: Григор Димитров отстъпление от две позиции в класацията

Участието на Григор Димитров в Индиън Уелс завърши по допустимо най-неприятния метод, откакто първата ни ракета получи контузия в коляното по време на дуела си от втория кръг против Джейсън Кублер и беше заставен да се откаже от шампионата. В последна сметка контузията не се оказа толкоз сериозна и родният ни представител ще може да взе участие на конкуренцията в Маями през идната седмица.

Лошата вест за нашия съотечественик обаче е обвързвана с събитието, че той доближи до четвъртфиналите в Индиън Уелс през предишния сезон и трябваше да се раздели със 170 точки от актива си в класацията на ATP.  Tова ще докара до спад от две места в позицията на родния ни представител, който от през днешния ден заема 27-о място в ранглистата, откакто беше изпреварен от Алехандро Давидович Фокина и Себастиан Корда.

Позитивното за Григор е, че той отпадна на старта в Маями през 2022-ра и в този момент има всички шансове да си възвърне изгубения актив, в случай че запише няколко победи във Флорида, където до момента в никакъв случай не е прекосявал етапа на осминафиналите.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР