По всичко личи, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди

...
По всичко личи, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди
Коментари Харесай

Руди Гела пусна чалгаджийката Роксана за депутат

По всичко проличава, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди години, гласящ, че Софи Маринова е превъзходен вид за народен представител, е взет насериозно от наследниците й в политиката. Този път Народното събрание ще бъде нападнат от фолк певицата Роксана от името на някогашния състезателен министър и основател на партия МЕЧ – Радостин Василев.

 

Кандидат-депутатката, разгласи, че ще е „ откровена и почтена, както постоянно “ с електората, само че не разяснява за какво е решила да даде доверието си на отцепника от „ ИТН “ и „ Продължаваме промяната “, защото бързала за значима партийна среща.

 

Родила на невръстна възраст, ромската гърла е сложена в пистите на МЕЧ паралелно до хора с университетски трофеи, поради което в групите, подкрепящи партията в обществените мрежи, има съществени брожения. Активисти са вбесени, че чалгаджийката е сложена на избираемо място и има шансове, въпреки и минимални съгласно социолозите, да кове законите на страната.

 

Друга страна на дивата още повече вбесявала актива на партията, разкриват вбесени симпатизанти – Роксана друсала мощни кючеци на предизборно събитие на Движение за права и свободи през август предходната година в Свищов, където отпред на купона бил съпредседателят на партията Йордан Цонев. Според деятели на МЕЧ наличието на Роксана в листите на партията е комплимент към някогашните й благодетели от Движението за права и свободи, защото Руди Гела се надявал точно неговата групировка да е новата патерица на властта в Народното събрание, в случай че успее да прескочи прага от 4% за влизане в Народно събрание.

Засега тази купа се пази за „ ИТН “, с която от ГЕРБ и Движение за права и свободи договарят за нов „ златен пръст “ още преди неуспеха на ротацията.

 

Певицата показа за какво е делегирала доверие на Радостин Василев. „ Видях този бунтовник и герой в „ Тик-Ток “, споделих си, че е притежател на смяна за нас и нашите деца. Запитах се кое е това момче, защо се бори и го харесах “, споделя изпълнителката. По думите й „ всички вършим неточности “, като по този начин оправдава държанието на Радостин Василев при напускането му на две партии.

 

Ромската перла е безапелационна, че МЕЧ е методът, по който ще се оправи страната, само че не пожела да разяснява държанието на водача в политическите му действия. „ Всеки прави неточности, не сме съвършени “, заключава дълбокомислено кандидат-депутатката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Роксана Руди Гела Радостин Василев меч парламентарни избори
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР