Катетот Евро и синът й Александър Кадиев отдавна са част

...
Катетот Евро и синът й Александър Кадиев отдавна са част
Коментари Харесай

Катето Евро към Кадиев: Добре че съм аз, че да имаш работа!

Катетот Евро и синът й Александър Кадиев от дълго време са част от нашето всекидневие, видя kliuki.ws. Семейството е измежду обичаните посетители в най-различни излъчвания и шоута в Би Ти Ви. Дори откакто напусна „ Тази заран ”, където беше водещ дружно с Деси Стоянова, Кадиев не напусна малкия екран.

Напротив, той се уреди като част от екипа на други две излъчвания, а точно – „ Аз обичам България ”, в което е капитан на единия тим, и „ Кой да знае ”, където е водещ.

И макар че феновете от дълго време недоволстват, че Александър (или както те го назовават „ мамин Сашко ”) не става за нищо, той към момента е на екран. А нощес стана ясно защо… В предаването „ Кой да знае ”, Катето Евро призна, че с помощта на нейните връзки синът й има работа и то не къде да е, а в малкия екран.

Актрисата и готвачка показа, че нейната популярност е осигурила сигурна работа на сина й в малкия екран. Катето не пропусна да захапе Кадиев и за бъдещата му женитба с Ивелина Чоева.

„ И за какво ти трябваше да се жениш в случай, че имаш жива майка? Майката си е майка, за какво ти е друга жена… ”, попита го Евро в народен ефир.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР