Краткотрайната гореща вълна в Обединеното кралство ще бъде прекъсната от

...
Краткотрайната гореща вълна в Обединеното кралство ще бъде прекъсната от
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава предупреждение за гръмотевична буря, тъй като британците са призовани да останат на закрито от неделя

Краткотрайната гореща вълна в Обединеното кралство ще бъде прекратена от поредност от гръмотевични стихии, които могат да провокират астма при някои хора, споделя Метеорологичната работа.

Очаква се топлите и постоянни условия да понижат по-късно този уикенд, като от неделя в някои елементи на страната са евентуални гръмотевични стихии. Въпреки че в региони на Обединеното кралство ще има високи температури от 27°C, метеорологичната работа издаде две жълти предизвестия за гръмотевична стихия за неделя, обхващащи огромна част от Англия и Уелс от 12:00 до 21:00 часа и елементи от Северна Ирландия от 11:00 до 19:00 часа.

Това ще бъде последвано от проливни превалявания и гръмотевици през останалата част от май – с пристъпи на дъжд, които се чака да продължат до две седмици. Метеорологичната работа предизвести, че идните гръмотевични стихии могат в някои случаи да провокират астма и да причинят астматични пристъпи, като признаците включват зной, хрипове и кашлица, влошени от вятъра.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР