През деня в събота ще преобладава слънчево време над Западна

...
През деня в събота ще преобладава слънчево време над Западна
Коментари Харесай

Слънцето пробива облаците

През деня в събота ще доминира слънчево време над Западна и Северна България, а над останалата част облачността ще е раздрана и на изолирани места ще превали слаб дъжд. В следобедните часове над цялата страна ще е слънчево и относително топло. Към края на деня над крайните североизточни региони ще има краткотрайни увлечения на облачността.

Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, по-късно денем ще се ориентира от изток.

Максималните температури в цялата страна ще бъдат сред 18°-22°C
Времето в София
През нощта против събота ще доминира раздрана висока облачност. Минималните температури ще са сред 7-8°С, а оптималните – към 20-22°С. През деня времето ще е най-вече слънчево.
Времето по планините
Над планините ще доминира раздрана облачност, а след обяд и слънчево време. Ще духа мощен североизточен вятър, само че след обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра – към 4°.
Времето по Черноморието
През нощта против събота ще доминира раздрана висока облачност. След среднощ и тук-там ще превали дъжд. До обяд ще е най-вече облачност и мъгливо, а след обяд ще е слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток и ще е сдържан. Максималните температури ще бъдат 15°-17°.

Температурата на морската вода е от 14°-15° по северното крайбрежие до 17-18° по южното.

Вълнeнието на морето ще е 2 - 3 бала
Времето на Балканите
През идващите 48 часа атмосферата на Балканите ще се стабилизира. Въздушната маса ще се затопля. Валежи и гръмотевици се чакат над Карпатите.

Източник: Meteo Balkans
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР