Тя навърши 33 години на 8 октомври Бившият началник на

...
Тя навърши 33 години на 8 октомври Бившият началник на
Коментари Харесай

Какво се случва между Киро и Лена? Бившият премиер не бе поканен на РД-то на брюнетката

Тя навърши 33 години на 8 октомври

Бившият шеф на кабинета Лена Бориславова е отбелязала непретенциозно рожденния си ден, надалеч от столицата - край Габрово, а на празника й не е участвал Кирил Петков, с който бяха извънредно близки напълно до неотдавна, написа вестник Ретро.

Лена била с неглиже визия и огромни черни слънчеви очила, само че все пак наличието ѝ из калдъръмите не останало неусетно. Вместо с шампанско за няколкостотин лв., черен хайвер и защити ястия рожденичката почерпила околните, с които била на разходка, с обичайни български гозби, измежду които и паметните кебапчета, които се продават на „ Етъра “ от години. През последните два месеца Бориславова е изпаднала в конспиративност и настойчиво страни от политическия живот у нас, както и от компанията на Кирил Петков, с който, допреди крахът посред им да настъпи, бяха като скачени съдове непрекъснато.

Припомняме, че юристката пропусна отминалите парламентарни избори и отхвърли да участва в листите на „ Промяната “ като претендент за депутат, като уточни персонални аргументи за отдръпването си от първите редици на партията. Лена поддържаше съпартийците си само раздавайки листовки из София и отклоняваше безусловно всички предложения за телевизионни изявленията. Хора от обкръжението ѝ още тогава споделиха, че тя тежко е изживяла сексскандалите с Петков, в които името ѝ бе забъркано, и решила да пожертва кариерата си.

Най-доволна от отдалечаването им била брачната половинка на Кирил – канадката Линда, която нееднократно обществено показва своята нетърпимост към амбициозната адвокатка. През май тази година дамата на някогашния министър председател подложи съперницата си на необикновено оскърбление, сваляйки я от държавния аероплан с делегация за Рим и заемайки нейното място до брачна половинка си.

От любовните саги пострада и персоналният живот на Лена, която се водеше сгодена за някогашния зам.-шеф на Народното събрание Мирослав Иванов. От месеци насам Бориславова не носи годежния си пръстен от него, който размахваше в коридорите на Народното събрание. За разлика от Бориславова, Иванов ефективно участваше в акцията на Политическа партия и още веднъж съумя да се класира за депутатско място. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР