Борис Бонев се изживява като кмет на София. Общинският съветник

...
Борис Бонев се изживява като кмет на София. Общинският съветник
Коментари Харесай

Борис Бонев се прави на кмет на София

Борис Бонев се изживява като кмет на София. Общинският консултант от ПП-ДБ-СС влезе в роля като дружно със зам.-кметът на Столична община по строителство Иван Василев направи ревизия на строителните действия по разширението на бул. „ Филип Кутев “ в сектора сред бул. „ Черни връх “ и ул. „ Сребърна “.

Самият Бонев се похвали с инспекцията в профила си във Facebook:

„ Качеството е по-високо, в сравнение с сме привикнали да виждаме, за което приветствам строителите. Наложително е, обаче, стандартът за тротоарни настилки да стане наложителен съставен елемент от всеки план и социална поръчка “, поучава общинаря.

Под обявата шефът на столичното 107 учебно заведение Данко Калапиш се интересува в качеството си на какъв Борис Бонев прави ревизия: „ При цялото ми почитание към теб в качеството си на какъв извършваш „ ревизия "! Мисля си, че контролната функционалност в общината е на кмет и заместител -кметове! Пак споделям при цялото ми почитание към теб, мисля че си в неточност и като консултант може да наблюдаваш и да препоръчваш, не да инспектираш... поправи ме в случай че бъркам! Извън този подтекст - възторженостти за строителите! Дано на всички места е по този начин! “, написа Калапиш.

Припомняме, че Борис Бонев искаше да бъде претендент за кмет на Спаси София, Демократична България и Политическа партия, само че се оказа, че подобен е Васил Терзиев. Той трябваше да се задоволи с водаческото място в листите. После кандидатурата му за ръководител на СОС също се оказа препъникамък и след 6 несполучливи опита да го оглави, обединението бе принудена да предложи Цветомир Петров.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР