Дъщерята на Гала явно не е наследила добрия ген на

...
Дъщерята на Гала явно не е наследила добрия ген на
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала качи 8 кила за 2 месеца

Дъщерята на Гала очевидно не е наследила положителния ген на майка си, който я държи слаба без кой знае какви старания, и към този момент от много време има съществени проблеми с поддържането на тежестта си. Но в последните два месеца Мари Константин е почнала да дебелее като за международно. Тя по този начин се е окръглила, че наподобява на бременна.
 

Освен в случай че не е в очакване на първа рожба, Мари Константин би трябвало съществено да се вземе в ръце и да ограничи храненето, тъй като е единствено на 27 години, а лицето й към този момент е почнало да наподобява на кръгла луна. Благодарение на относително пропорционалната си фигура и добре усвоен жанр на държание пред камера като на кино звезда, тя към момента е секси. Но си е отгледала двойна брадичка и, в случай че продължава в същия дух, скоро ще може да се конкурира с Мис Пиги от „ Кукленото шоу ” – със същите руси къдрици, тежък грим, ефектни тоалети и наднормено тегло.





Проблемът с килограмите проличава с кристална изясненост в най-новия й план, в който прави изявление с майка си. Гала е стройна и слаба, както постоянно, а лицето на Мари припомня надута плажна топка, изключително в региона на брадичката. Странното е, че голямата смяна във външния й тип е настъпила единствено в границите на последните два месеца – два месеца и половина. В записите, които е пускала през февруари в обществените мрежи, младата жена не е кой знае какъв брой слаба, само че няма и двойна брадичка. Тя наподобява като обикновено момиче на своята възраст. За този къс интервал от време, съдейки по външния й тип, тя несъмнено е натрупала най-малко 7-8 кг по снагата си.

Разбира се, това би било елементарно обяснимо, в случай че Мари е бременна. Тя има връзка с колегата си Константин – наследник на Деляна Маринова-Джуджи, още от ученическите години. Знае се, че двамата са заживели дружно, че са се сгодили, нищо чудно да са решили да основат и поколение. Но за дъщерята на Гала и преди се е шушукало, че може да е бременна, когато е напълнявала внезапно, а това в последна сметка са се оказвали най-обикновени клюки. Засега не се е оформило издайническо коремче, която да потвърждава, че е в очакване на бебе. И въпреки всичко, в случай че е по този начин, ние й желаем лека бременност. Ако не е, най-добре ще бъде да мине на диета.

 

 
                             

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР