X на Илон Мъск спечели съдебна отсрочка в Австралия, след

...
X на Илон Мъск спечели съдебна отсрочка в Австралия, след
Коментари Харесай

X на Илон Мъск спечели съдебна битка в Австралия за цензурата на видео с нож в църква

X на Илон Мъск завоюва правосъдна пролонгация в Австралия, откакто арбитър отхвърли да удължи разпореждането, забраняващо графични видеоклипове на офанзива против черква в Сидни предишния месец.

Съдията Джефри Кенет отхвърли в понеделник молба на австралийския комисар по електронната сигурност, пазачът на интернет сигурността, за удължение на възбраната за видеоклиповете, без неотложно да даде аргументация за претекстовете си. Федерален съд издаде краткотрайна възбрана предишния месец, нареждайки на платформата да скрие всички видеоклипове от случая в границите на 24 часа.

Австралийското държавно управление твърди, че видеозаписите на офанзивата - при която бяха ранени четирима души и кои управляващи взеха решение, че е „ терористичен случай “ — би трябвало да се отстрани за всички X консуматори. Мъск отвърна, че сходно деяние би било еднакво на цензуриране на интернет.

X беше блокирал достъпа до видеоклипа за своите австралийски консуматори, само че той остана наличен за консуматори в страната, които използвах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР