Овен Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите

...
Овен
Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 13 май

Овен
Днес ще сте извънредно дружелюбни и подготвени да удовлетворите потребностите на всеки, който Ви помоли, а даже и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат към Вас, до момента в който не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Телец
Днес се учете да употребявате интуицията си за практични цели. За Вас е значимо " око да види, ръка да пипне ", само че разберете, че има и неща оттатък това схващане и те работят не по-малко мощно.

Близнаци
Бъдете съответни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще Ви е да не теоретизирате през множеството време, само че през днешния ден е ден за деяние, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.

Рак
Идеята за целокупност и съгласуваност е толкоз близка до тази за реализиране на някакъв резултат. Просто следвате задачата си, бъдете фокусирани и не позволявайте на възприятията да замрежват визията Ви.

Лъв
Далеч, по-далеч, оттатък, през днешния ден това е Вашата посока. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете неповторими неща и хора и да се почувствате по-големи от това прекарване.

Дева
Днес доверието в другия ще е Вашата магия и Вашият кръст. Позволете си да повярвате, позволете си да допуснете някой различен до себе си. Откритостта и доверието в другия ще Ви спестят доста бъдещи разочарования.

Везни
Човек не всеки път може да избегне провалянето, само че не е задължен да одобри капитулацията. Просто приемете нещата каквито са, вземете скъпото, научете урока и тръгнете още веднъж напред.

Скорпион
Днес ще се пробвате да разделите света на съставните му елементи, да ги проанализирате, преподредите, разберете, оцените. Доста комплицирана задача. Не се учудвайте, в случай че вечерта Ви е тежко на главата.

Стрелец
Днес ще се въвличате във всевъзможни креативен процеси. Съревнованието ще Ви подтиква и възбужда желанието Ви за изява. Позволете си да покажете най-хубавото от себе си, светете, радвайте света с творчеството си.

Козирог
Моментът не е подобаващ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Водолей
Един доста хубавите дни през май. Подходящ е за нови неща, въпреки и не за такива, които желаете да са дълготрайни. Просто действайте и се радвайте на резултатите.

Риби
Трудно ще приемате препоръки и директиви, а е добре да се съобразите, изключително в случай че става дума за пари. Безцелните диалози ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от напъните си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР