Откакто спипаха Ивайло Цветков – Нойзи да шофира в нетрезво

...
Откакто спипаха Ивайло Цветков – Нойзи да шофира в нетрезво
Коментари Харесай

След като натири Нойзи, Мария Игнатова си взе котка

Откакто спипаха Ивайло Цветков – Нойзи да кара в нетрезво положение, връзките със брачната половинка му Мария Игнатова внезапно се утежниха. Говори се, че водещата на предаването „ Един за различен ” е натирила мъжа си от къщата си в столичния квартал „ Драгалевци ”. За да се оправя със самотата и да теши тъгата след раздялата, русокоската си е взела котка, която обожава.
 

Според осведомени Мария още не е подала молба за бракоразвод, само че обмисляла в скоро време да го направи. Тя изгубила почитание към благоверния си и свадите им след злощастното събитие зачестили. Освен това, на русокоската ѝ писнало да го устоя. Известно е, че тя носеше множеството пари в фамилията.

По време на брака им водещата постоянно глезеше Нойзи с разнообразни изненади и беше великодушна към него. Не стига другото, ами двамата живееха в нейната двуетажна къща, за чийто ремонт платила от личния си джоб. Според осведомени Игнатова не разчитала на мъжа си финансово за освежаването на фамилното жилище. Имотът е оценен на към половин милион лв.. Той е унаследен от майкатa на русокоската, само че и Ивайло се разполагаше в него. След като му събрала багажа обаче, Мария съжителствала единствено с котката си.

Напоследък Игнатова се опитвала да затопли връзките с някогашния си Димитър Рачков. Даже се заприказва, че желае да се събира с него, само че не е ясно дали той е податлив да я одобри назад. Според осведомени сега артистът също е свободен - последната му публична другарка Анита Димитрова неотдавна се омъжи за различен. Да се връща при Мария обаче не влизало в проектите му.

През последните месеци водещата внезапно се отдръпнала от досегашния си обичан Нойзи и посред им се настанила студена отдалеченост. Тяхната сантиментална история стартира идилично, но още преди той да попадне в ареста се появили проблеми.. Цветков от много време имал увлечение към чашката, само че около свадите с жена му напълно се пропил. Сега съжалявал и се опитвал да се откаже от нездравословния табиет, само че Игнатова му била гневна, тъй като изложил и нея с държанието си.

Водещата се омъжи за Цветков навръх рождения си ден преди 2 години и половина. Тя се венча за избраника си в село Житен, намиращо се наоколо до София, в доста стеснен другарски кръг. След сватбата съпрузите заживяха щастливо и сякаш сред тях цареше естетика. Явно приказката е била единствено привидна.

Мария има много задължения като водеща на разнообразни събития, изявява се като инфлуенсър и взе участие в редица рекламни акция. След пиянската изцепка на Нойзи обаче нейният имиджът също пострада отчасти. Тя се страхувала, че  ползата към нея може да намалее и се постарала да се разграничи от Ивайло.

Игнатова има още един провален брак зад тила си. Преди години тя беше омъжена за предприемача Петко Димитров. От него има наследник в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее главно с татко си. С артиста Димитър Рачков по този начин и не стигнаха до олтара, въпреки че изкараха дружно към 8 години.

След раздялата с Нойзи блондниката осъзнала, че с артиста се е чувствала доста по-добре. И той не бил съвършен, само че най-малко нямал проблеми с алкохола.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР