Ръката ми се разтреперва по време на представления. За мен

...
Ръката ми се разтреперва по време на представления. За мен
Коментари Харесай

Камата пеел много вярно и със сърце, призна Тони Димитрова

" Ръката ми се разтреперва по време на представления. За мен е по-важно да пея правилно, само че ръката независимо си взе участие. Опитвам да я овладея с другата ми ръка, само че и двете се разтрепериха. Колегите и хората, които седят долу пред мен виждат всичко. След шестата ария това завърши, тъй като някъде след третата си споделих, че тези хора са мои. Рядко ми се е случвало да не са мои, само че като са такива всичко си идва на мястото. "

Това разкри българската поп певица Тони Димитрова, говорейки за терзанията си, поради които е отказвала да има личен концерт в зала 1 на НДК. В предаването " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви Димитрова показа пред Петя Дикова, че в никакъв случай не е сигурна дали билетите за нейно зрелище ще се разпродадат.

" Аз в никакъв случай не съм била сигурна дали на мое зрелище ще се разпродадат всички билети, до момента в който не се появи надписът " разпродадено ". Треперя до последно, тъй като за мен това е мерилото. Не желая мощни думи и пояснения в обич, в случай че залата е полупразна ", безапелационна е певицата. Тони сподели и дали Христо Стоичков е добър артист.

" Стоичков пее доста правилно. Ние дружно с братя Аригрови записвахме песента " Любов най-малко ", а Христо трябваше да се включи по-нататък. Чух го на записа по какъв начин звучеше, само че се убедих че пее ужасно, като записвахме видеото за песента в Пловдив - споделя Димитрова. - Качихме се на едни камъни, където имаше мощен вятър. Аз започнах да пея, тъй като не мога просто да си разтварям устните и Христо стартира да пее с мен. Имам добър слух и се убедих, че пее ужасно и със сърце. Показа това и на концерта ни в НДК ", безапелационна е певицата, която отхвърли да разяснява нейния любовен живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР