Casualty излезе на върха в битка на продължаващите драми в

...
Casualty излезе на върха в битка на продължаващите драми в
Коментари Харесай

Casualty победи Emmerdale и EastEnders за победата на BAFTA - но феновете казват, че „истинският победител е ограбен“

Casualty излезе на върха в борба на продължаващите драми в неделя вечерта, когато си осигуриха премията за сапунка и продължаваща драма на телевизионните награди BAFTA 2024.

Медицинската драма на BBC се пребори с конкуренцията на Emmerdale и EastEnders, с цел да бъде определена за най-хубав сапун, до момента в който Coronation Street даже не получи взор. За втора поредна година, Кори беше отхвърлена от номинациите и пропусна.

Това е вторият път, когато Casualty взима премията, две следващи години, побеждавайки сапунките в процеса - до момента в който някои фенове се чудеха дали е в вярната категория. Проследява големи моменти от сериала през миналата година, в това число напускането на любимеца на почитателите и легендата на шоуто Чарли Феърхед.

Но някои фенове на EastEnders не бяха съгласни с успеха, предполагайки, че сапуненият сериал на BBC е бил „ ограбен “ “ – до момента в който други бяха разчувствани да видят по какъв начин Casualty печели още един път. Един удовлетворен почитател написа: „ Поздравления за #Casual...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР