Мъж на възраст около 20 години беше намерен мъртъв в

...
Мъж на възраст около 20 години беше намерен мъртъв в
Коментари Харесай

Млад мъж почина внезапно, докато двама бяха арестувани за „употреба на вредно вещество“

Мъж на възраст към 20 години беше открит мъртъв в къща в Северен Йоркшир, като полицията арестува двама души за „ приложимост на нездравословно вещество “.

Служителите бяха извикани в парцела в Guisborough към 1.05 сутринта тази заран след известия за неочаквана гибел на мъж. Полицията сподели, че е в ход следствие на случилото се със гибелта, която се третира като " необяснима " и следствията не престават.

Двама мъже на 18 и 21 години са задържани по съмнение за използване на нездравословно вещество и те са в този момент е пуснат под гаранция, добави полицията в изказване. „ Около 1:05 сутринта в неделя, 28 април, полицията беше извикана в парцел на Derby Road, Guisborough, от сътрудници от колата за спешна помощ, съобщаващи за неочаквана гибел на мъж на възраст към двайсет години “, сподели полицията в Кливланд.

„ Смъртта сега се третира като необяснима и следствията не престават. Двама мъже на възраст 18 и 21 години са задържани по съмнение за използване на нездравословно вещество и в този момент са пуснати под гар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР